Reguli LiveJasmin.com

20 martie 2012 Reguli site-uri  No comments

LiveJasmin

Reguli de bază
Nerespectarea regulilor duce la suspendarea temporară sau permanentă a contului!
*
LiveJasmin.com îşi rezervă dreptul de a penalize in bani performerii pentru încălcarea contractului, precum şi pentru încălcarea normelor.
*
Următoarele reguli trebuie să fie urmate de toti performerii www.LiveJasmin.com:
1.
Persoanele cu vârsta sub 18 ani (21 în anumite locatii, vă rugăm să verificaţi reglementările locale) nu au voie sa participle. Aceasta include fiecare persoană care apare în zona de camerei de luat vederi. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la suspendarea imediată de pe site-ul web.
2.
Toate persoanele participante trebuie să aibă formele de inregistrate validate şi aprobate de pe LiveJasmin.com. Parte obligatorie a înregistrarii este completarea acordului LiveJasmin si trimiterea de copii ale documentelor de identitate. Persoana care apare în fata camerei de luat vederi trebuie să fie înregistrata sub contul de performer. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la penalizari in bani sau suspendarea imediată.
3.
folosirea de materiale preinregistrare în secţiunea Live Webcamera este împotriva regulilor. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la suspendarea imediată şi stoparea plăţilor.
4.
Oferirea, cererea sau acceptarea de informaţii personale, inclusiv informaţii personale ale membrilor şi ale alltor perfoemri este împotriva regulilor. Adresele de e-mail din afara sistemului LiveJasmin, cum ar fi ID-uri de messenger (ex: Yahoo!, MSN, ICQ, etc), adrese permanente, numere de cont, etc sunt considerate informaţii cu caracter personal. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la penalizari in bani sau de blocarea imediată pe site-ul web.
5.
Orice fel de contact personal cu membri ai LiveJasmin, solicitarea pentru servicii de escortă, prostituţia, cersetoria sau surpriza este împotriva regulilor. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la blocarea imediată de pe site-ul web.
6.
Activitatea sexuală care include minori, bestialitatea, incestul, show-uri care includ sânge sau animale sau trucarea celor menţionate mai sus este împotriva regulilor. Role Playing-ul care include care face referire la persoane minore este împotriva regulilor. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la blocarea imediată de pe site-ul web.
7.
Orice incercare de atribuire a numelor unor celebritati, limbaj ofensator, care sugerează pedofilie, sau intretinerea de relatii sexuale cu personae adolescente minore, bestialitatea sau zoofilia, actiuni care se referă la eliminarea sau consumul de orice deşeuri corporale sau implică cuvinte care sunt inacceptabile de catre standardele de bun gust va conduce la imediata şi permanenta suspendare a contului.
8.
Publicitatea facuta altor site-uri web sau servicii este strict interzisă. Nerespectarea regulilor este considerată încălcare a contractului şi duce la blocarea imediată de pe site-ul web.
9.
Afisarea de conţinut sexual care este excesiv de explicit (in care apar parţial sau în totalitate nud părţi intime ale corpului), în sectiunea Free Chat, în sectiunea “Non Nudity”,(chiar şi în “Private Chat”) sau, în “fotografii pentru vizitatori din galeria de fotografii ale performerului” este împotriva regulilor. De asemena, masturbeaza şi simularea masturbarii (chiar si imbracat), utilizarea de jucarii sexuale nu este permisa în cazurile menţionate mai sus. Va rugam sa oferiti astfel de continut numai în “Chat privat”. Nerespectarea regulilor este considerată încălcarea contractului şi duce la penalizari in bani.
10.
Trebuie să oferiti un show erotic în “Nude Only”, în cazul în care membrul platitor va solicită aceasta în “Chat Privat”. In cazul in care refuzati sau întârziati intentionat un show erotic, întreaga sumă de bani platita de membru va fi luata înapoi. Dupa a treia încălcarea a acestei reguli contul dvs de performer va fi suspendat imediat. Pentru orice întrebare sau problemă, nu ezitaţi să contactaţi Serviciul Clienţi. Nerespectarea regulilor este considerată încălcarea contractului şi duce la penalizari in bani.
11.
Toate persoanele înregistrate sub un cont de performer trebuie să fie in permanenta vizibile şi uşor de recunoscut în fata camerei de luat vederi (expunerea doar a unor parti ale corpului nu este acceptata). Performerii trebuie să respecte regulile de bază în ceea ce priveşte de numărul de persoane, tinuta, etc. Fiecarui perfomer ii este permis să fie online, folosind un maxim de două conturi simultan. În plus, în cazul în care membrul este indus în eroare de catre performer cu privire la genul lui / ei membrul are dreptul de a pretinde înapoi întreaga sumă de bani din “Private Show”. Nerespectarea regulilor este considerată încălcarea contractului şi duce la penalizari in bani 12.
Este împotriva regulilor difuzarea unei imagini statice sau să aparitia performerului camera conectata in sectiune a site-ului. Nerespectarea regulilor este considerată încălcarea contractului şi duce la penalizari in bani sau blocarea imediată de pe site. În acest caz, membrul are dreptul de a pretinde înapoi întreaga sumă de bani din “Private Show”.
13.
Folosirea telefonului sau ignorarea vizitatorilor în Free Chat nu este permisa. Dormitul sau servitul mesei in fata camerei este interzisă. Va rugam sa folositi limba engleza in conversatiile cu vizitatorii site-ului, în “Free Chat”. Nerespectarea regulilor este considerată încălcarea contractului şi duce la penalizari in bani 14.
Aveţi opţiunea de a “da afara” sau de a “bloca” accesul utilizatorilor nepoliticosi la “Free Chatroom” dvs., deşi este împotriva regulilor de a abuza de această funcţie. A face afirmaţii derogatorii despre alţi performeri sau membri este interzisă. Sunteti obligat să respectati şi să urmaţi instrucţiunile personalului de la Customer Service. În cazul în care aveti nevoie de ajutor, nu ezitaţi să contactaţi Serviciul Clienţi.
15.
Ca un memento, numele site-ul este www.LiveJasmin.com. Utilizatorii formeaza o comunitate de internet bazate pe adeziunea voluntară. Atenţie, nu sunteţi angajat, nici plătit ca angajat.
16.
Performerul transfera catre LiveJasmin dreptul de a utiliza oricare şi toate drepturile de autor, mărcile comerciale, mărcile de serviciu, secretele comerciale, precum şi toate celelalte drepturi de proprietate ale show-urilor, sau orice parte a acestora, prin intermediul unui nelimitat, perpetuu, la nivel mondial, universal, cu scutire de redevenţe , irevocabil, sub-licentiabil, transferabil, devenind licenţa exclusivă a LiveJasmin. Cu drepturile acordate în continuare, LiveJasmin poate, fără limitare, utiliza, distribui, reproduce, afisa, publica, modifica, adapta, traduce, transmite, comercializa, importa, exporta, promova şi / sau crea lucrări derivate din show-uri, în orice mediu sau cu orice fel de tehnologie, disponibila sau care urmează să fie dezvoltata în viitor. Sunteti de acord ca LiveJasmin este proprietarul unic şi deţine toate drepturile de autor, precum şi toate celelalte drepturi de proprietate din şi de la orice lucrări derivate din show.
*
În cazul în care un performer incalca contractul va fi avertizat. 5 $ vor fi dedusi din veniturile acestuia la o doua încălcare a contractului. 10 $ vor fi dedusi din veniturile performerului in toate celelalte ocazii.
*
Excepţii de la această regulă sunt publicitatea facuta altor site-uri sau servicii, care solicitarea sau oferirea de informaţii private, cersitul de bani de la client sau a refuzarea unei sesiuni private. În acest caz, vom deduce 5 $ din veniturile performerului după primul avertisment iar suma se va dubla de cate ori se va repeta evenimentul.
*
Vă informăm că această listă de reguli de bază este non-inclusiva şi nu conţine toate posibile încălcări, prin urmare, o actiune care nu a fost menţionata mai sus s-ar putea califica drept încălcare a contractului, după analizarea situaţiei. LiveJasmin îşi rezervă dreptul de a modifica sau elimina această regulă oricând.

Regulile Categoriilor
*
Girl – 1 model de sex feminin
*
Lesbiene – 2 modele de sex feminin
*
Doamna Matura – 1 model de sex feminin cu o varsta de cel puţin 30 de ani
*
Cuplul – 1 model de sex feminin şi 1 model de sex masculin
*
Grup – 3 sau 4 modele, printer care cel puţin un model de sex feminin
*
Fetish – 1 model de sex feminin, în costum fetiş, dar nu se limitează la nici un fel de uniforme (asistenta medicală, soldat, ofiţer, etc), din piele sau costum de latex (bocanci nu sunt de ajuns). Decor adecvat (de exemplu: fundal albastru cu delfini drăguţi nu este acceptat), cu accesorii (de exemplu: piele sau mască de latex, zgărzi, accesorii nituite, lanţuri) plasate astfel încât să fie vizibile.
*
Boy – 1 model heterosexual de sex masculin
*
Performers Gay – 1 sau mai multe modele homosexuale de sex masculin
*
Transsexuali – 1 sau mai multe modele transsexuale

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>